- Autor: leto2013
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Fazole (v suchém stavu) | 500 |
| Uzená kýta | 600 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 1000 |
| Mouka pšeničná hladká | 200 |
| Ocet | 40 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Dochucovadla:
bobkový list, sůl, ocet
Energetická hodnota celkem: 15578 kJ
Bílkoviny (g): 243,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 506,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 64,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 1558 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 50.6, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
fazole s uzeným a bobkovým listem se uvaří, uzené se vytáhne, pokrájí na kostičky, vloží zpět, přidá se mléko, zahustí hladkou moukou. Dochutí se octem, solí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






